Lämna
sidan

Lediga tjänster

Kvinnojouren Borlänge söker barnansvarig, 100%

 

Kvinnojouren Borlänge är en ideell feministisk förening som arbetar mot mäns våld mot kvinnor. Kvinnojouren stödjer våldsutsatta kvinnor och deras barn genom stödsamtal, skyddat boende och praktisk hjälp bl. a. genom stöd vid kontakt med myndigheter. Kvinnojouren bedriver även opinionsbildning och ett förebyggande arbete.

 

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter blir i första hand att stödja de barn som finns i kvinnojourens skyddade boende genom samtal och lek samtal samt skapa meningsfulla aktiviteter. Du kommer få ansvar för att utveckla kvinnojourens barnverksamhet. Andra arbetsuppgifter kommer att vara att finns som stöd finnas med i stödverksamheten med samt ta hand om praktiskt arbete i skyddade boendet.

 

Kvalifikationer

Du ska ha kunskap om mäns våld mot kvinnor och barn som upplevt våld. Du ska ha erfarenhet av att arbeta med barn. Du ska ha erfarenhet av samtal och att möta människor i kris. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kvinnojoursrörelsen eller annat ideellt socialt arbete. Du ska ha god förmåga att uttrycka dig såväl i tal som i skrift. Det är meriterande om du har universitets- eller högskoleutbildning inom yrken där man arbetar med barn samt barn som upplevt våld. Meriterande är även om du är flerspråkig. Det är en fördel om du har körkort. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

Som anställd på Kvinnojouren Borlänge krävs det att du har en feministisk grundsyn och delar vår analys kring mäns våld mot kvinnor.

 

Arbetstid/Varaktighet

100 %

Tillsvidareanställning med provanställning

Dagtid och viss kvällstid

 

Tillträde

1 maj 2019

Tjänsten kommer tillsättas under förutsättning att sökta medel beviljas, tjänstens omfattning kan komma att förändras beroende hur mycket medel som beviljas.

 

Upplysningar

Lena Löfgren Berglund, 070 642 33 04, lena.lofgren-berglund@telia.com

Ann-Sofie Sterio, verksamhetsansvarig, 0243-814 01, borlange@roks.se

 

Ansökan

Ansökan med personligt brev och meritförteckning skickas senast 10 mars 2019 till

borlange@roks.se