LÄMNA
SIDAN
LÄMNA
SIDAN

VI FINNS HÄR FÖR DIG

Och vi har verktygen för att hjälpa

Vi på Kvinnojouren Borlänge arbetar dagtid under vardagar och våra ideellt engagerade jourkvinnor under helgerna. Vi har en djup kunskap om mäns våld mot kvinnor och kompetens inom bland annat KBT, traumabehandling, motiverande samtal (MI) och sorgebearbetning.

Telefon-ikon
0243-814 01

Alla dagar kl 9-12 och 13-16

Vårt telefonnr.:
Telefontider:

Vår chatt har öppet:

Måndagar 10.00 – 12.00

borlange@roks.se

Maila oss gärna:

Chatt-ikon
Mail-ikon

TACK FÖR DITT STÖD!

Vi är en ideell förening som jobbar utifrån bidrag från myndigheter, andra organisationer och privatpersoner.

Det ekonomiska stöd vi får går till att ge kvinnor möjlighet att ta sig ifrån våld genom att få plats i vårt skyddade boende, få träffa vår personal och få stöd genom stödsamtal, och ekonomiskt stöd när de lämnat och ofta står helt utan egendomar.

Du gör allt detta möjligt!

Telefon-ikon
123-312 77 84

Vår Swish:

Bankgiro:

925-4814
borlange@roks.se

Gåvor:

Chatt-ikon
Mail-ikon

Vill du bli stödmedlem?

Medlemsavgiften på 125kr gäller medlemsskap för både Kvinnojouren Borlänge och Tjejjouren Dalia och hjälper vår verksamhet i vårt dagliga arbete att hjälpa och skydda kvinnor. Betala till vår Swish eller vårt Bankgiro och märk betalningen med ditt fulla namn och gärna din mejladress så får du nyheter och aktuell information via melj.

Välkommen som stödmedlem hos oss!

Vill du bli jourkvinna?

Är du över 18 år och vill arbeta för ett bättre samhälle fritt från våld och förtryck? Skicka din ansökan till borlange@roks.se

Som jourkvinna arbetar du ideellt med att lyssna på och stötta kvinnor och tjejer via vår anonyma chatt.  Du kan också delta i vårt utåtriktade arbete där vi föreläser, skapar evenemang och arbetar med våra sociala medier. Du behöver inte ha några förkunskaper för att engagera dig, utbildning får du av oss!

Boka oss som föreläsare

Utåtriktat arbete är en viktig grund för oss på Kvinnojouren Borlänge. Under våra föreläsningar pratar vi om olika typer av våld, trauma bonding, normer, värderingar, sexualitet, jämställdhet, våld, prostitution och sugardejting, porrens skadeverkningar och samtycke. Vi blandar teori och praktiska övningar.

Föreläsningarna anpassas efter gruppens behov och önskemål, och vi föreläser utan kostnad inom Borlänge kommun. Vi kommer även gärna ut till aktörer  utanför kommungränsen. Hör av dig till oss så sätter vi ihop ett upplägg som passar just er!

Tjejjouren dalia

Hos tjejjouren kan du få stöd om du mår dåligt eller varit utsatt för något svårt. Inget är för litet eller för stort.
Besök tjejjourens hemsida här!
Tjejjourens chatt har varierande öppettider, du hittar dessa på deras facebook, instagram, eller på deras hemsida.
Mail-ikon
Chatt-ikon

andra stödorganisationer & Myndigheter