LÄMNA
SIDAN
LÄMNA
SIDAN

TACK FÖR DITT STÖD!

Vi är en ideell förening som jobbar utifrån bidrag från myndigheter, andra organisationer och privatpersoner.

Vi stöttar våldsutsatta kvinnor och tjejer samt deras barn.

Vi erbjuder stödsamtal, rådgivning och stöd till anhöriga.

Dessutom kan vi vid behov erbjuda akut skyddat boende.

Du gör allt detta möjligt!

Telefon-ikon
123-312 77 84

Vår Swish:

Bankgiro:

925-4814
borlange@roks.se

Gåvor:

Mail-ikon
Mail-ikon

Vill du bli medlem?

Tjejer och kvinnor kan bli medlem i Kvinnojouren Borlänge och Tjejjouren Dalia i samma medlemsskap. Medlemsavgiften på 125kr  hjälper vår verksamhet i vårt dagliga arbete att hjälpa och skydda kvinnor. Betala till vår Swish eller vårt Bankgiro och märk betalningen med ditt fulla namn och gärna din mejladress så får du nyheter och aktuell information via melj.

Välkommen som medlem hos oss!

Vill du bli jourkvinna?

Är du över 18 år och vill arbeta för ett bättre samhälle fritt från våld och förtryck? Skicka din ansökan till borlange@roks.se.

Som jourkvinna arbetar du ideellt med att lyssna på och stötta kvinnor och tjejer via vår anonyma chatt.  Du kan också delta i vårt utåtriktade arbete där vi föreläser, skapar evenemang och arbetar med våra sociala medier. Du behöver inte ha några förkunskaper för att engagera dig, utbildning får du av oss!

Boka oss som föreläsare

Utåtriktat arbete är en viktig grund för oss på Kvinnojouren Borlänge. Under våra föreläsningar pratar vi om olika typer av våld, trauma bonding, normer, värderingar, sexualitet, jämställdhet, våld, prostitution och sugardejting, porrens skadeverkningar och samtycke. Vi blandar teori och praktiska övningar.

Föreläsningarna anpassas efter gruppens behov och önskemål, och vi föreläser utan kostnad inom Borlänge kommun. Vi kommer även gärna ut till aktörer utanför kommungränsen. Hör av dig till oss så sätter vi ihop ett upplägg som passar just er!