LÄMNA
SIDAN
LÄMNA
SIDAN

TACK FÖR DITT STÖD!

Kvinnojourens verksamhet är beroende av bidrag från myndigheter, andra organisationer och privatpersoner. Ditt bidrag är därför mycket betydelsefullt.

Vill du stötta vårt arbete kan du bli medlem, ge en donation, bli jourkvinna med mera. Läs mer nedan om hur du kan hjälpa oss!

Tack för att du hjälper till och gör allt detta möjligt!

Telefon-ikon
123-312 77 84
925-4814

Bankgiro:

Vår Swish:

Vill du bli medlem?

Tjejer och kvinnor kan bli medlem i Kvinnojouren Borlänge och Tjejjouren Dalia i samma medlemsskap. Medlemsavgiften på 125kr  hjälper vår verksamhet i vårt dagliga arbete att hjälpa och skydda kvinnor. Betala till vår Swish eller vårt Bankgiro och märk betalningen med ditt fulla namn och gärna din mejladress så får du nyheter och aktuell information via melj.

Välkommen som medlem hos oss!

Vill du bli jourkvinna?

Är du över 18 år och vill arbeta för ett bättre samhälle fritt från våld och förtryck?

Som jourkvinna arbetar du ideellt med att lyssna på och stötta kvinnor och barn. Du kan också delta i vårt utåtriktade arbete där vi skapar och deltar i evenemang.

Om du delar våra feministiska värderingar och brinner för kvinnor och barns rättigheter kommer du att trivas bra i vår underbara gemenskap. Du behöver inte ha några förkunskaper för att engagera dig, utbildning får du av oss! Du blir även inskolad av en erfaren jourkvinna samt får tillgång till fortlöpande utbildning i form av spännande föreläsningar och konferenser.

Håll utkik i våra sociala medier där vi med jämna mellanrum söker fler jourkvinnor.

Boka oss som föreläsare

Utåtriktat arbete är en viktig grund för oss på Kvinnojouren Borlänge. Under våra föreläsningar pratar vi om olika typer av våld, barns upplevelser av våld, att fråga om och bemöta våldsutsatthet. Vi föreläser också om sexuell exploatering så som prostitution, sugardejting och porrens skadeverkningar. Vi blandar teori och praktiska övningar.

Föreläsningarna anpassas efter gruppens behov och önskemål. Vi föreläser kostnadsfritt för ideella föreningar, kommunala verksamheter samt vård- och tandvårdsenheter i Borlänge. Men vi kommer även gärna ut till andra aktörer inom och utanför kommungränsen mot en timbaserad ersättning.

Hör av dig till oss med din förfrågan!